Βασικοί Κανόνες
 • Τα ομαδικά προγράμματα είναι σε μηνιαία βάση, δε μεταφέρονται σε άλλα πρόσωπα και δεν παρατείνονται για κανένα λόγο.
 • Το κόστος του μηνιαίου πακέτου προκαταβάλλεται στη γραμματεία ή στις δασκάλες στην αρχή κάθε μήνα (στο πρώτο μάθημα) ή, εναλλακτικά, στο τέλος του προηγούμενου μήνα (στο τελευταίο μάθημα). Στην περίπτωση που ο μαθητής δεν έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες, δηλαδή δεν έχει πληρώσει ολόκληρο τον μήνα του στο πρώτο μάθημα (ή στο τελευταίο του προηγούμενου), υποχρεούται να πληρώσει μεμονωμένα το μάθημά του σαν drop in. Το κόστος του drop in είναι €13 το μάθημα.
 • Ο μαθητής είναι υποχρεωμένος στην αρχή κάθε πακέτου να ορίσει την εβδομαδιαία συχνότητα των μαθημάτων που θέλει να παρακολουθήσει, καθώς και να ορίσει συγκεκριμένα προγράμματα, δηλαδή σταθερές μέρες και ώρες. Οι αλλαγές στα τμήματα προκαλούν αναστάτωση και δυσλειτουργία στον χώρο, επομένως, αν ο μαθητής θέλει να δοκιμάσει κάποιο άλλο πρόγραμμα εκτός του μηνιαίου πακέτου, έχει τη δυνατότητα να το κάνει, ενημερώνοντάς μας εγκαίρως και πληρώνοντάς το ξεχωριστά σαν drop in.
 • Στα ομαδικά μαθήματα, οι απουσίες δημιουργούν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία των τμημάτων, επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες. Συνεπώς, αν απουσιάσετε από κάποιο πρόγραμμα το μάθημα αυτό κατοχυρώνεται και δεν αναπληρώνεται.
 • Στις επίσημες αργίες (υποχρεωτικές και κατ’ έθιμον) το στούντιο παραμένει κλειστό και τα μαθήματα που χάνονται δεν αναπληρώνονται. Αντίστοιχα, κάποιες ημέρες της εβδομάδας εμφανίζονται 5 φορές στον ίδιο μήνα αντί για 4. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνονται κάποια πρόσθετα μαθήματα μέσα στον μήνα χωρίς επιπλέον χρέωση στο μηνιαίο πακέτο.
 • Τα ομαδικά μαθήματα έχουν διάρκεια 55 λεπτών. Οι μαθητές οφείλουν να είναι συνεπείς στην ώρα προσέλευσής τους (τουλάχιστον 3-5 λεπτά πριν από την έναρξη του μαθήματος). Για την προστασία των μαθητών, μετά την έναρξη του μαθήματος δε θα επιτρέπεται η είσοδος σε αργοπορημένους μαθητές γιατί α) υπάρχει πιθανότητα τραυματισμού, αφού θα έχει χαθεί το αρχικό ζέσταμα και β) θα διακοπεί η ροή του μαθήματος και για τους υπόλοιπους μαθητές, κάτι το οποίο σε πολλά προγράμματα δεν είναι εφικτό.
 • Παρακαλείστε, όταν θέλετε να διακόψετε ή να αλλάξετε τα μαθήματά σας για κάποιο μήνα, να μας ενημερώνετε εγκαίρως, δηλαδή από το τέλος του προηγούμενου μήνα, ώστε να μη δεσμεύουμε τις μέρες και τις ώρες σας και να μπορούμε να ρυθμίσουμε τα τμήματα αναλόγως. Όταν δε μας ενημερώνετε, υποθέτουμε ότι συνεχίζετε κανονικά. Συνεπώς, οι μέρες και οι ώρες σας θα δεσμεύονται μέχρι και το 2ο μάθημα. Εάν μέχρι τότε απουσιάζετε και δεν έχετε ενημερώσει για το αν θα συνεχίσετε ή όχι, οι μέρες/ώρες σας παύουν να ισχύουν για όλο τον υπόλοιπο μήνα και χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν. Θα πρέπει, ωστόσο, να λάβετε υπόψη ότι τα τμήματα έχουν περιορισμένες θέσεις (μέχρι 6-7 άτομα) και μπορεί να μην υπάρχει πια διαθεσιμότητα στα τμήματα που ήσασταν. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο άλλο τμήμα που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε, εφόσον θα υπάρχει διαθεσιμότητα.

 

Ενδυμασία & Συμπληρωματικοί Κανόνες
 • Για όλα τα μαθήματα συνιστώνται άνετα αθλητικά ρούχα, καθαρές κάλτσες και μια πετσέτα σώματος. Για το μπαλέτο χρειάζονται παπουτσάκια μπαλέτου. Για το Dance Fitness, για λόγους υγιεινής, χρησιμοποιούμε καθαρά αθλητικά παπούτσια, με αντικραδασμική, κατά προτίμηση, σόλα, τα οποία θα χρησιμοποιούνται μόνο για το μάθημα αυτό και όχι για το βάδισμα στο δρόμο, ώστε να διατηρείται ο χώρος καθαρός. Καλό θα ήταν να αποφεύγονται τα πολύ έντονα χρώματα και σχέδια.
 • Το studio παρέχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα (small props) για τα προγράμματα, όπως επίσης και στρώματα για τις ασκήσεις εδάφους. Παρόλα αυτά, όσοι έχετε δικό σας στρωματάκι, μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να το φέρνετε μαζί σας και να το χρησιμοποιείτε.
 • Στον χώρο του studio δεν επιτρέπονται παπούτσια, τρόφιμα και ποτά (εξαιρούνται τα μπουκαλάκια νερού).
 • Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται το μάσημα τσίχλας ή καραμέλας κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
 • Παρακαλούνται οι μαθητές να φροντίζουν την ατομική τους υγιεινή (προσωπική καθαριότητα), ώστε να διασφαλίζεται η ευχάριστη και απρόσκοπτη λειτουργία του μαθήματος. Στο ίδιο πλαίσιο, κρίνεται σκόπιμο να μη χρησιμοποιούν και πολύ έντονα αρώματα ή κρέμες σώματος που μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία στους γύρω τους.
 • Παρακαλείστε να αφαιρείτε τα κοσμήματα σας πριν την έναρξη του μαθήματος, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.
 • Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε τα ειδικά ντουλαπάκια για την αποθήκευση των αντικειμένων σας, να τα κλειδώνετε και να κρατάτε το κλειδάκι μαζί σας. Σε περίπτωση απώλειας προσωπικών αντικειμένων των μαθητών το studio δε φέρει καμία ευθύνη.
 • Μετά το τέλος του μαθήματος τα ντουλαπάκια πρέπει να αδειάζουν και να αφήνετε τα κλειδάκια στη θέση τους για τους επόμενους μαθητές. Αν ξεχάσετε κάποιο αντικείμενό σας και το βρει η γραμματεία, θα το συλλέξει και θα το κρατήσει μέχρι το επόμενό σας μάθημα.