Βασικοί Κανόνες
 • Τα ομαδικά προγράμματα είναι σε μηνιαία βάση, δε μεταφέρονται σε άλλα πρόσωπα και δεν παρατείνονται για κανένα λόγο.
 • Το κόστος του μηνιαίου πακέτου προκαταβάλλεται στη γραμματεία ή στις δασκάλες στην αρχή κάθε μήνα (στο πρώτο μάθημα) ή, εναλλακτικά, στο τέλος του προηγούμενου μήνα (στο τελευταίο μάθημα). Στην περίπτωση που ο μαθητής δεν έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες, δηλαδή δεν έχει πληρώσει ολόκληρο τον μήνα του μέχρι το πρώτο μάθημα, υποχρεούται να πληρώσει μεμονωμένα το μάθημά του σαν drop in, το κόστος του οποίου είναι €10+ΦΠΑ, διαφορετικά δε θα μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα και θα πρέπει να αποχωρήσει.
 • Ο μαθητής είναι υποχρεωμένος να ορίσει την εβδομαδιαία συχνότητα των μαθημάτων που θέλει να παρακολουθήσει, καθώς και να ορίσει συγκεκριμένα προγράμματα, δηλαδή σταθερές μέρες και ώρες. Οι αλλαγές στα τμήματα προκαλούν αναστάτωση και δυσλειτουργία στον χώρο, επομένως, αν ο μαθητής θέλει να δοκιμάσει κάποιο άλλο πρόγραμμα εκτός του μηνιαίου πακέτου, έχει τη δυνατότητα να το κάνει, ενημερώνοντάς μας εγκαίρως και πληρώνοντάς το ξεχωριστά σαν drop in.
 • Στα ομαδικά μαθήματα, οι απουσίες δημιουργούν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία των τμημάτων, επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες. Παρόλα αυτά, έχετε δικαίωμα να αναπληρώσετε 1 μάθημα το μήνα, αν και εφόσον έχετε ενημερώσει για την απουσία σας τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν, μόνο με SMS στο κινητό 6938 199114. Οι αναπληρώσεις θα πρέπει να γίνονται αυστηρά μέσα στον ίδιο μήνα, αλλιώς θα χάνονται.
 • Στις επίσημες αργίες (υποχρεωτικές και κατ’ έθιμον) το στούντιο παραμένει κλειστό και τα μαθήματα που χάνονται δεν αναπληρώνονται. Αντίστοιχα, κάποιες ημέρες της εβδομάδας εμφανίζονται 5 φορές στον ίδιο μήνα αντί για 4. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνονται κάποια πρόσθετα μαθήματα μέσα στον μήνα χωρίς επιπλέον χρέωση στο μηνιαίο πακέτο.
 • Τα ομαδικά μαθήματα έχουν διάρκεια 55 λεπτών. Οι μαθητές οφείλουν να είναι συνεπείς στην ώρα προσέλευσής τους (τουλάχιστον 3-5 λεπτά πριν από την έναρξη του μαθήματος). Για την προστασία των μαθητών, μετά την έναρξη του μαθήματος δε θα επιτρέπεται η είσοδος σε αργοπορημένους μαθητές γιατί α) υπάρχει πιθανότητα τραυματισμού, αφού θα έχει χαθεί το αρχικό ζέσταμα και β) θα διακοπεί η ροή του μαθήματος και για τους υπόλοιπους μαθητές, κάτι το οποίο σε πολλά προγράμματα δεν είναι εφικτό.
 • Αν θέλετε να διακόψετε ή να αλλάξετε τα μαθήματά σας για κάποιον μήνα, παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε εγκαίρως, δηλαδή από το τέλος του προηγούμενου μήνα, ώστε να μη δεσμεύουμε τις μέρες και τις ώρες σας. Όταν δε μας ενημερώνετε, υποθέτουμε ότι συνεχίζετε κανονικά δεσμεύοντας τις μέρες και τις ώρες σας μέχρι και το 2ο μάθημα. Εάν μέχρι τότε απουσιάζετε και δεν έχετε ενημερώσει για το αν θα συνεχίσετε ή όχι, οι μέρες/ώρες σας παύουν να ισχύουν για όλο τον υπόλοιπο μήνα και χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν. Σε περίπτωση συστηματικής (πάνω από 2 φορές) μη έγκαιρης ενημέρωσης για τη διακοπή ή παύση των προγραμμάτων σας, θα διακόπτεται η συνεργασία με τον χώρο μας. 
Ενδυμασία & Συμπληρωματικοί Κανόνες
 • Για όλα τα μαθήματα συνιστώνται άνετα αθλητικά ρούχα, καθαρές κάλτσες και μια πετσέτα σώματος. Για το μπαλέτο χρειάζονται παπουτσάκια μπαλέτου. Για το Dance Fitness, για λόγους υγιεινής, χρησιμοποιούμε καθαρά αθλητικά παπούτσια, τα οποία θα χρησιμοποιούνται μόνο για το μάθημα αυτό και όχι για το βάδισμα στο δρόμο, ώστε να διατηρείται ο χώρος καθαρός.
 • Παρακαλούνται οι μαθητές να φροντίζουν την ατομική τους υγιεινή (προσωπική καθαριότητα), ώστε να διασφαλίζεται η ευχάριστη και απρόσκοπτη λειτουργία του μαθήματος. Στο ίδιο πλαίσιο, κρίνεται σκόπιμο να μη χρησιμοποιούν και πολύ έντονα αρώματα ή κρέμες σώματος που μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία στους γύρω τους.
 • Το studio παρέχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τα προγράμματα, καθώς και στρώματα για τις ασκήσεις εδάφους. Παρόλα αυτά, όσοι έχετε δικό σας στρωματάκι, μπορείτε να το φέρνετε μαζί σας.
 • Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού και αλκοολούχων ποτών για 3 τουλάχιστον ώρες πριν από το μάθημα.
 • Κατά τη διάρκεια του μαθήματος απαγορεύεται το μάσημα τσίχλας ή καραμέλας.
 • Παρακαλείστε να αφαιρείτε τα κοσμήματα σας πριν την έναρξη του μαθήματος, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού και καταστροφής των οργάνων.
 • Στον χώρο του studio δεν επιτρέπονται παπούτσια, τρόφιμα και ποτά (εξαιρούνται τα μπουκαλάκια νερού).
 • Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε τα ειδικά ντουλαπάκια για την αποθήκευση των αντικειμένων σας, να τα κλειδώνετε και να κρατάτε το κλειδάκι μαζί σας. Σε περίπτωση απώλειας προσωπικών αντικειμένων των μαθητών το studio δε φέρει καμία ευθύνη.
 • Μετά το τέλος του μαθήματος τα ντουλαπάκια πρέπει να αδειάζουν και να αφήνετε τα κλειδάκια στη θέση τους για τους επόμενους μαθητές. Αν ξεχάσετε κάποιο αντικείμενό σας και το βρει η γραμματεία, θα το συλλέξει και θα το κρατήσει μέχρι το επόμενό σας μάθημα.